Lélekharmonizáció

A 21 napos program segítségével helyre állítjuk a tes-lélek egyensúlyát, harmóniáját. Segíti a program az elengedést, a megbocsájtást, a múlt lezárását.

21 napos lélekharmonizációs program

Helyre áll a lelki egyensúlyod a program végére. 21 napon át fogom a kezed..Ingyenes lélekharmonizáló talizmánnal !

A 21 napos lélekharmonizáció lényege, hogy 21 napon át foglalkozom távban Veled és a lelkeddel.

Megteremtjük újra a test-lélek harmóniáját.

Ha úgy érzed, hogy nem találod a lelki békéd, lelki nyugalmadat, szorngsz, elfojtott düh van Benned valaki iránt, szeretnéd elengedni a múltat, lezárni még mindig lezáratlan dolgokat, akkor a program Neked szól.

21 napon át, dolgozunk közösen.

Mindennap 21 napon át kapsz egy e-mailt, amelyben benne lesz az aktuális napi „feladat” ami lehet meditáció (általam vezetett hanganyaggal), koncentráció, gyertyagyújtás bármi.

Mielőtt elkezdjük a 21 napos programot, postai úton küldök neked eszközöket, amelyet használni kell a 21 nap során, a küldött e-mailekbe meghatározottak szerint.

21 napon át egy különleges egyedi módszerrel elkezdünk dolgozni közösen azért, hogy megszabadulhass a lelki terhektől, elfolytott dolgoktól és végre fellélegezhess.

A 21.nap végére olyan lesz mintha egy nagy batyut tettél volna le az eddigi életedből.

Ne feledd 21 napon át, küldöm Neked az energiákat és közben Te is dolgozol magadon az aktuális napi e-mailben leírtak szerint.

A megrendelést követően e-mailben 24 órán belül felveszem Veled a kapcsolatot, egyeztetjük a teendőket. Postai úton elküldöm a szükséges eszközöket (ezekért nem kell külön fizetni a csomagár tartalmazza).

Majd 21 napon át folyamatosan kapod napi 1 alkalommal e-mailben a napi teendőket (lélek erőket), én pedig küldöm az energiákat.

(Fontos gmailes e-mail cím megléte, a védett meditációs anyagok hozzáférése.)

Jelentkezés a 21 napos lélekharmonizációs programra

Kérlek töltsd ki a lenti űrlapot !

Jelentkezem a 21 napos lélekharmonizációs programra, melynek ára: 15.000,- Ft.

Kérlek válassz fizetési módot:

Szállítási díj: