Magamról

Amennyiben érdekel mit tartogat számodra a jövő, vagy konkrét kérdéseid vannak, vagy az életfeladatodra a lelked útjára vagy kíváncsi, ebben is tudok Neked segíteni, de csak on-line formában.

Néhány szó rólam

Mottóm: Segíteni a hozzámfordulóknak a legjobb tudásom szerint, megfizethető árakon.

Ezotériával 2000-ben kezdtem el komolyabban foglalkozni. Minidig is érdekelt a spiritualitás a láthatatlan világ érzékelése. Lassan 25 éves szakmai tapasztalattal állok a rendelkezésedre.

 Szinte mint mindenki, én is kártyajósként kezdtem, majd fokozatosan mélyültem bele az ezotéria világába. Nagyon sok továbbképzésen vettem részt annak érdekében, hogy a bennem rejlő tudást felszínre hozzam, illetve új technikákat sajátítsak el, új tapasztalatokat szerezzek. A mai napig én is részt veszek továbbképzéseken annak érdekében, hogy tudásomat, a használt technikákat folyamatossan fejlesszem.

Média szerepléseim: 

2008-2010: Budapest Tv, Hálózat Tv, Pax Tv – Ezo Tv adásai.

2010 – 2018 – RTL Klub – Asztro Show meghatározó, vezető arca voltam.

Fő szakterületem:

A mágia, azon belül a negatív energiák vizsgálata, működése, rontások, átkok mélyrehatóbb vizsgálata.

A tanítás. Szeretném minél szélesebb körben átadni azt a tudást amivel rendelkezem, a tanfolyami kínálatom elég széles, és a tanfolyami anyagok közérthetőek mindenki által elsajátíthatóak. Tanfolyamok folyamatosan indulnak akár személyesen Budapesten, akár on-line formában is.

Büszkén viselem az Atlantisz Temploma Rend, tanára és első örző papja címet.