Szerelmi mágiák

A szerelmi mágiák, szertartások segítségével a párkapcsolati dolgokra tudunk hatással lenni. A szertartások elvégezhetőek távban is (nem kell személyesen megjelenni), illetve előzetes időpontegyeztetés után személyesen is.

Párkapcsolati bevonzás

Vonzd be az elképzelt személyt az életedbe

Párkapcsolati bevonzás, azon kedves ügyfeleimnek szól, akik régóta keresik a szerelmet, de nem sikerül megtalálni. A mágia segítségével bevonzzuk az életedbe az ideális párt, akit jelenleg még nem ismersz, nincs az ismeretségi körödben. Az univerzumra bízzuk, hogy a Te elvárásaid alapján, küldje a megfelelő párt az életedbe.

Szerelmi kötés

Amikor van egy crushod egy kiszemelted...

A szerelmi kötés esetén, a kiszemeltedet, hozzuk el hozzád. Lehet, hogy van egy személy akivel már régóta próbálkoztok, régóta kerülgetitek egymást, de hiányzik valami, egy kezdő lökés, hogy összejöjjetek. Ott van egy kis szikra a kiszemeltben is irántad, de ezt a kis szikrát lángra kell lobbantanunk ahhoz, hogy Ti egy pár lehessetek.

Szerelmi oldás

Amikor már szabadulni szeretnél, de a megszokás nem enged..

Amikor egy párkapcsolatban meghoztad azt a döntést, hogy szeretnél belőle kilépni, próbálkoztál is már vele, de valahogy mégsem sikerül. Ott van egy láthatatlan összetartó erő, amely gátolja azt, hogy véget tudjatok vetni a kapcsolatnak. Ekkor hívjuk segítségül a szerelmi oldást. Az is elképzelhető, hogy van egy kiszemelted aki párkapcsolatban él, és vele szeretnél szerelmi kötést. Akkor megkell csinálni az oldást is, hogy a kötés sikeres lehessen.

Párkapcsolati harmonizáció

Párkapcsolati problémák esetén

Van egy párkapcsolatod, de folyamatos problémák vannak köztetek ? Úgy gondolod, hogy szeretnéd megmenteni ezt a kapcsolatot ? Akkor ennek a szertartásnak a segítségével lehetőséged nyílik rá.

Minden élethelyzet más és más. Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és írd le minél részletesebben a problémát. Szükségem van mindkét fél születési nevére és születési dátumára is. Egy ingyenes elemzést végzek, van-e értelme belevágni és milyen sikert tudunk elérni.

Hogyan szeretnéd a mágiát elvégeztetni ?

4 + 13 =