Megszállók eltávolítása, szellem és ördögűzés

Amennyiben úgy érzed, hogy nem vagy egyedül, valaki figyel, zajokat, neszeket hallassz.

Megszállók eltávolítása lakásból, házból

Úgy érzed, hogy nem vagy egyedül ?

Nem, nem bolondultál meg megnyugtatlak. Elképzelhető, hogy otthonodban úgy érzed, mintha valaki figyelne. Zajokat, neszeket hallassz ugyanabban az időpontban, esetleg szagokat érzel. Az is előfordulhat, hogy látsz is, megmagyarázhatatlan dolgokat. Amennyiben ezek a dolgok közül valamelyik vagy akár több is fennáll, akkor bizony lehet, hogy nem vagy egyedül, a megszállót/megszállókat elkell küldeni. Ez csak személyesen lehetséges, személyes kiszállással, tehát elmegyek Hozzád.

Lakás, ház és személyek szentelése

A szentelés, egyfajta védelem

Egy-egy megszálló elküldése után, célszerű magát a házat vagy lakást és a benne lakókat is megszentelni. 

Lehetőség van akkor is szentelést kérni, ha mondjuk úgy érzed, hogy nincs semmi baj, de szeretnéd a lakásodat, házadat vagy a benne lakókat megszenteltetni.

Ezt a szolgáltatást csak személyesen lehet ígénybevenni, személyes kiszállással elmegyek Hozzád.

Szellem és démon vagy ördögűzés

Ha valakit megszálltak

Amennyiben valakit megszállt egy szellem vagy egy démon (ördög) akkor szükséges az adott személyből kiűzni a gonoszt. Ez nem gyerekjáték, felkészült szakember segítsége szükséges. Ha úgy érzed, hogy valamelyik családtagodat vagy esetleg Téged megszálltak ne habozz jelentkezni. Erre a szertartásra csak személyesen kerülhet sor.

Minden élethelyzet más és más. Amennyiben árajánlatot szeretnél kérni, kérlek töltsd ki a lenti űrlapot, és írd le minél részletesebben a problémád. Szükségem van a születési nevedre és a  születési dátumodra is. Egy ingyenes elemzést végzek, van-e értelme belevágni és milyen sikert tudunk elérni.

5 + 7 =