Rontás, átok levételek

Ingyenes rontásvizsgálathoz töltsd ki az oldal alján lévő űrlapot !

Rontások, átkok, családi átkok, különféle gondolati lények azaz elementárok, ránk tapadt lelkek. Itt a megoldás ellenük.

Az oldal alján távban is megrendelhetőek a különféle rontáslevevő csomagok.

Rontások, átkok

Félelmetes szavak ezek sokak számára...

A mai felgyorsult rohanó világunkban sajnos egyre többet ártunk egymásnak. Sokan nem is tudják, hogy rontást küldenek a másikra, amikor megfelelő indulattal gondolnak rá, vagy sokat gondolnak rá negatívan. A fogadó fél sincs ennek tudatában, ő csak azt nem érti, hogy miért nem működik az élete.

Aztán ugye ott a másik véglet aki direkt, szántszándékkal, akár valamilyen sérelem miatt rontást, átkot küld vagy küldet a másik félre, aki a sérelmet okozta neki.

A rontásoknak, átkoknak több fajtája, formája van, van ami célzottan egy életterületet támad meg, van olyan ami minden életterületet romba dönt. Ugye a fő életterületek: egészség, párkapcsolat, anyagiak.

Az „áldozat” legtöbbször azt veszi észre, hogy egyik pillanatról a másikra valamelyik életterület romba dől, vagy szép lassan mindhárom életterület teljesen összedőlt. S nem érti az okát.

Az is előfordulhat, hogy születése óta már a családja is küzd problémákkal és miután felnőtt ő is ugyanazokkal a problémákkal küzd, sőt az ő gyermekei is. Itt már felvetődik a 7 generációs családi átok lehetősége is.

De, rontást saját magunknak is okozhatunk, folyamatos negatív gondolatok fenntartásával, önostorzással.

Védelmek

Amikor védelemre van szükséged

Rontás és átok levételek után ajánlott a megfelelő védelem felállítása. Az alapvédelem felállításán túl, mindenképp javaslom a védelmi talizmán elkészítését.

Átkozódó, rosszakaró blokkolása

Amennyiben nem blokkoljuk és aktív, a rontás visszatérhet

Amennyiben aktívan megy a rontás, átok küldése, nem elég az átkot levenni, a védelmet felállítani, a rosszakarót blokkolni is kell, hogy ne jussanak el az ártó energiái hozzánk.

Rontás, átok visszaküldése

Sokszor elhangzik ez a mondat: Zoltán, szeretném neki visszaküldeni ! Semmi akadálya, szoktam válaszolni.

Amennyiben úgy döntesz, hogy szeretnéd visszaküldeni ezeket az energiákat, és Te is szeretnél némi kárt okozni annál aki Veled ezt tette, lehetőség van a rontásvisszaküldés szertartás elvégzésére. Ebben az esetben részesedik a feladó is a rontásból és átokból, sőt fel is lehet erősíteni a hatásokat.

Általános tisztítás

Célszerű félévente, évente elvégeztetni...

Amennyiben ezt fél – 1 évente elvégezteted elejét tudod annak venni, hogy bármilyen komolyabb rontás, átok Rád kerülhessen. Tartalmaz egy alap rontáslevételt, csakra tisztítást, harmonizálást, energiafeltöltést.

A rontás, átok levételek, védelmek, az általános tisztítás a rosszakaró blokkolás, a rontásvisszaküldés távban is elérhető. Amennyiben szeretnéd megrendelni, a lenti űrlap segítségével összetudod a saját rontáslevételedet állítani. Az űrlap árai a távban történő rontáslevételre vonatkoznak, amennyiben személyesen szeretnéd levetetni, úgy kérj e-mailben ajánlatot. A lenti árak 1 személyre vonatkoznak, amennyiben több személynek kéred a szolgáltatást, küldj be egy külön űrlapot az adataikkal, személyenként külön-külön. 

Válassz a szolgáltatások közül, több dolgot is bejelölhetsz:

Válassz fizetési módot:

10 + 4 =