Talizmánkészítés

A talizmánokat már évezredek óta használják. De nem mindegy, hogy mit tekintünk talizmánnak. Egy polcról levett pentagram, az még önmagában nem talizmán.

Saját talizmánodat az oldal alján meg is rendelheted !

Személyreszabott talizmánkészítés

A Te rezgéseiddel, a Te energiáddal és az Istenek energiáival feltöltve

A talizmánok azt a célt szolgálják, illetve annak a célnak az elérését, amire programozzák őket. 

Az általam készített talizmánok, szertartás során viaszból kerülnek legyártásra, a célnak megfelelő szimbólummal, a célnak megfelelő olajjal, a célnak megfelelő ásvánnyal kiegészítve. Emellé a megfelelő Istenségek is feltöltik a talizmánt energiával. S természetesen a talizmánba belekerülnek annak a személynek a rezgései, információi akinek a talizmán készül. Így válik igazán személyreszabottá.

A talizmán faalapra vagy műanyagalapra készül, attól függ, hogy milyen célra hozzuk létre. A fa alapra készülő akár nyakban is hordható. A fa és műanyag alapú talizmánok kulcskarikával is rendelkeznek, kulcstartóként is hordhatjuk, zsebünkben is elhelyezhetjük, lakásunkban is felakaszthatjuk őket.

A talizmánok elkészülés után postai úton kerülnek elküldésre, a megrendelő számára, egy rövid leírással, hogy hol célszerű tartani. Ugye a célnak megfelelően.

Talizmán rendelés

Az űrlap árai 1 személyre vonatkoznak, amennyiben több személynek kéred a szolgáltatást, küldj be egy külön űrlapot az adataikkal, személyenként külön-külön. 

Válassz a talizmánok közül, többet is bejelölhetsz:

Kérlek válassz fizetési módot:

Szállítási díj:

14 + 15 =